Bjergbyen anno 2024

INGREDIENSEN


Fællesspisning & private selskaber


I Gildesalen på Lillesyd finder du INGREDIENSEN. Stemningen er uhøjtidelig og i køkkenet har kokkene, Simon og Chris, fokus på smagen og den enkelte råvare. Hver torsdag åbnes der op til fællesspisning ved langborde. 

Hello world
Hello world

Makketutten


Gårdbutik


Den lille selvbetjente gårdbutik, har åbent alle dage kl. 09-20:30. Produkterne du finder i MAKKETUTTEN er overvejende økologiske og hovedsagligt produceret på LilleSyd. Du vil kunne finde et udvalg af: Fristbagt surdejsbrød, boller, rugbrød, kaffe, færdigretter, pølser, bacon, syltevarer, vin, most mm. I weekenderne udvides sortiment med kager og wienerbrød.

LilleSyd Friskole


Udeskolen for en bæredygtig fremtid


Lillesyd Friskole er en Grundtvig-Koldsk-inspireret udeskole, der værner om nærhed i hverdagen, hylder fællesskaber og forskelligheder samt prioriterer barnets kreative udfoldelse i nært samspil med naturen. Børnene undervises i og med naturen året rundt, og børnenes naturlige nysgerrighed er udgangspunktet for undervisningen og den høje faglighed.


Hello world
Hello world

Evigheden


Grøntsager, honning og æg


Mads og Celina producerer økologiske grøntsager, æg og honning lokalt på LilleSyd. Honningen findes på hylden i gårdbutikken Makketutten og grøntsager og æg findes i den lille grøntsagsbygning udenfor.